Nieuws

Waar moet u op letten bij het kopen van een gebruikte graafmachine op wieltjes?

7 Bekeken april 14,2023

Wegens grote vraag! Veel tweedehandsdealers zullen een tijdje geen geschikte machines te koop krijgen, maar geconfronteerd met de verleiding van enorme winsten, beginnen ze hun hersens te gebruiken op ongevalmachines en oude machines.

Sommige gewetenloze handelaren hebben een aantal graafmachines die ongelukken hebben gehad opgeknapt en opnieuw verwerkt, en de oude modellen omgevormd tot de nieuwste modellen die te koop zijn. Over het algemeen is dit type machine meestal van slechte kwaliteit en zal het ook aanzienlijke verliezen voor de gebruiker veroorzaken. Vandaag zal ik met u delen hoe u refurbished machines snel kunt identificeren.

Om te controleren of een tweedehands graafmachine een refurbished machine is, kijk je eerst naar de lak van het gehele voertuig. Als de hele auto opnieuw wordt gespoten, is dat iets om op te letten. Als de machine geen zwaar ongeval heeft. Meestal is het niet nodig om het opnieuw te schilderen. Als de hele auto is geverfd, kan dit zijn om de verkoopprijs van de machine te verhogen. Alleen blijkt het gewicht van de staart geverfd te zijn, wat relatief normaal is.

Kijk vervolgens naar de grote en kleine armen. Als de grote en kleine armen volledig zijn geverfd, moet u in het algemeen voorzichtig zijn of de machine na scheuren kan worden gelast.

Laten we vervolgens de motor opnieuw observeren. Let eerst op de verfkleur en schroeven op de motor. Omdat de motor op hoge temperatuur draait, als het niet de originele autolak is, zal de lak barsten, de kleur erg donker zijn en zullen er grote krassen op de gereviseerde motor komen. Open vervolgens de motorkap van de graafmachine en controleer of er dikke rook uit de uitlaat komt. Als er te veel zwarte rook is, betekent dit dat de zuigerveer in de nabije toekomst is vervangen. U mag deze details niet negeren. In feite is de motor dezelfde als onze menselijke organen. Na revisie zal het zeker niet zo krachtig zijn als voorheen.

Het volgende is om het chassis en de rupsbanden van de graafmachine te observeren. Gewoonlijk zal het gereviseerde chassis een grote opening hebben wanneer de machine draait. Let bij het inspecteren van rupsbanden en onderwagen op sterke slijtage van de oppervlakken. Zodra de slijtage ernstig is, zal de prijs van deze machine onvermijdelijk worden beïnvloed, omdat deze weerspiegelen dat de graafmachine lang werkt, als de machine lange tijd niet werkt, zal er geen ernstige slijtage zijn! Tenzij je doorgaans weinig aandacht besteedt aan het onderhoud van de machine.

Ten slotte vertelt de redacteur iedereen dat er geen taarten in de lucht zullen zijn, niet alleen vallen en zinken, en laat je niet verblinden door de lage prijs. Bij het kopen van een tweedehands graafmachine moet u goed in de gaten houden of er met de machine is geknoeid. Als u een beginner bent in de branche, moet u de meest professionele meester meenemen.

Ga alstublieft weg
Bericht

Populaire categorieën

IT-ondersteuning door Azië Juexiang Bouwmachines

Copyright © 2023 Asia Juexiang Bouwmachines door injnet - Privacybeleid | Algemene Voorwaarden