Nieuws

Common sense of Komatsu's gebruikte graafmachine

38 Bekeken februari 07,2023

Gezond verstand van Xiaosong gebruikte graafmachinebediening
Bij het gebruik van gebruikte Xiaosong-graafmachines moeten we aandacht besteden aan veel voorzorgsmaatregelen bij het gebruik, om een ​​veilige werking te garanderen. Laten we eens kijken naar het specifieke gezonde verstand van werken.
Ten eerste moet de apparatuur worden toegewezen aan personeel en functie.
Nu kopen veel gebruikers Xiaosong gebruikte graafmachines, die tot een soort vaste activa behoren met relatief grote investeringen. Ze hopen de graafmachine te gebruiken om meer economische voordelen te behalen. Bij het gebruik van de apparatuur moeten ze personeel en functies aanstellen. Als ze ploegendiensten moeten overdragen voor werkvraag, moeten ze ook alle voorwaarden van de apparatuur overhandigen om de veilige werking van de graafmachine te garanderen.
Ten tweede, observeer na het betreden van de bouwplaats.
Wanneer graafmachines naar de bouwplaats worden vervoerd, is het noodzakelijk om de werkomstandigheden van de graafmachine in acht te nemen. Het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen obstakels zijn binnen de draaicirkel van de graafmachine. Nadat de graafmachine is verzonden, mag niemand onder de bak staan. Alleen de bestuurder kan de cabine van de graafmachine betreden.
Ten derde, verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de gebruikte graafmachine.
Bij het gebruik van Xiaosong gebruikte graafmachines, moeten we verantwoordelijk zijn voor het dagelijks onderhoud. We kunnen het dagelijkse gebruik van de graafmachine beter registreren en tijdig repareren als er problemen worden gevonden.
Tijdens de dagelijkse werking van de Xiaosong gebruikte graafmachine, moeten we aandacht besteden aan de bovenstaande items, om de machine beter te laten werken en ons meer hulp te bieden.

Ga alstublieft weg
Bericht

Populaire categorieën

IT-ondersteuning door Azië Juexiang Bouwmachines

Copyright © 2023 Asia Juexiang Bouwmachines door injnet - Privacybeleid | Algemene Voorwaarden