Nieuws

Komatsu gebruikt zijn gezond verstand bij het bedienen van de graafmachine

9 Bekeken mei 17,2023

Komatsu gebruikt graafmachine  moet ook speciale aandacht besteden aan veel operationele voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik, om een ​​veilige werking te garanderen. Laten we eens kijken naar het specifieke operationele gezond verstand hieronder.
Ten eerste moet de apparatuur voor mensen en functies worden vastgesteld
Nu kopen veel gebruikers Komatsu gebruikt graafmachine, die ook een soort vaste activa zijn met relatief grote investeringen. Ze hopen de graafmachines te gebruiken om meer economische voordelen te behalen. In de opvolging is het ook noodzakelijk om goed werk te leveren bij de overdracht van verschillende omstandigheden van de apparatuur om de veilige werking van de graafmachine te garanderen.

Ten tweede is het noodzakelijk om na het betreden van de bouwplaats te observeren
Nadat de graafmachine de bouwplaats betreedt, is het noodzakelijk om op veel manieren goed te observeren om te zien hoe de omgeving van het werkvlak van de graafmachine is. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen obstakels zijn binnen de draaicirkel van de graafmachine. Na het verzenden mag niemand meer onder de laadbak staan ​​en kan de chauffeur niet in de cabine van de graafmachine.
Ten derde, zorg voor goed onderhoud
Komatsu gebruikt graafmachine tijdens het gebruik nog dagelijks onderhoud en onderhoudswerkzaamheden moeten verrichten. Het is het beste om het dagelijkse gebruik van de graafmachine te registreren en deze tijdig te repareren als er problemen worden gevonden.
Tijdens de dagelijkse werking van Komatsu gebruikt graafmachine, aan bovenstaande zaken moet aandacht worden besteed, zodat de machine beter kan draaien en ons meer hulp kan bieden.

Ga alstublieft weg
Bericht

Populaire categorieën

IT-ondersteuning door Azië Juexiang Bouwmachines

Copyright © 2023 Asia Juexiang Bouwmachines door injnet - Privacybeleid | Algemene Voorwaarden