Nieuws

Continu lage temperatuur! Waar moet uw graafmachine op letten?

2 Bekeken mei 19,2023

Het onderhoud van machines mag niet onzorgvuldig zijn, want hoe kouder het weer, hoe meer aandacht moet worden besteed aan het onderhoud van de machines om schade aan de machines te voorkomen en de levensduur van de graafmachine te verlengen. Dus, hoe mechanische schade in de winter te voorkomen?
Methode 1: Opwarmen vooraf
Ik geloof dat veel mensen deze waarheid begrijpen, dat wil zeggen, als het koud weer is in de winter, als je machines wilt gebruiken om te werken, moet je deze van tevoren voorverwarmen. Er zijn twee soorten voorverwarmen. Zet hem aan en injecteer vervolgens heet water van ongeveer 90 graden in het koelsysteem om de motor voor te verwarmen, verwarm het water terwijl het water stroomt en wacht tot de temperatuur van het vrijgekomen water 30 tot 40 graden bereikt. De tweede is het voorverwarmen met stoom, dat wil zeggen dat de stoom wordt ingebracht in de onderste waterkamer van de radiator, het koelsysteem binnenkomt of rechtstreeks in de koelwatermantel van de motor wordt gebracht, en een stoompijp of radiator wordt toegevoegd in het carter om voor te verwarmen de smeerolie.
gebruikte haak machine prijs

Methode 2: Besteed aandacht aan warmtebehoud
Graafmachines, vooral het warmtebehoud van de motor, zijn erg belangrijk tijdens het gebruik. De temperatuur van de motor moet tijdens het werk tussen de 80 graden en 90 graden worden gehouden. Als deze temperatuur in de winter niet kan worden gegarandeerd, moet er een regelbare radiator op de motor worden geïnstalleerd. Geïsoleerde gordijnen, met jaloezieën om tocht tegen te gaan. Naast de motor moet bij lage temperaturen in de winter ook de accu warm worden gehouden om bevriezing te voorkomen. In de winter moet een houten geïsoleerde kist voor de batterij worden geïnstalleerd of worden afgedekt met thermische isolatie. Als het geen probleem is, verwijder dan de batterij wanneer deze niet in gebruik is. Binnen neerzetten is de beste keuze.
Methode 3: Let op antivries
In de graafmachine is het op sommige plaatsen gemakkelijk om water op te slaan, dat na lange tijd zal bevriezen, wat grote schade aan de machine zal veroorzaken, dus we moeten aandacht besteden aan antivries, zoals het koelsysteem en het remsysteem. Nadat de werking is gestopt, moet deze op tijd waterdicht worden gemaakt of antivries worden toegevoegd. In het remsysteem zal het gecomprimeerde gas dat door de compressor wordt geproduceerd in de luchtopslagtank uitzetten en wat water afgeven. Na het stoppen met werken zullen deze waterkamers vaak bevriezen in de luchtopslagtank, pijpleidingen en verschillende kleppen. Daarom moet na het stoppen met werken op deze plaatsen gedenatureerde alcohol worden gevuld en moet het water in de luchttank worden afgetapt om bevriezing te voorkomen.

gebruikte graafmachine onderdelen

Methode 4: Let op antislip
Zelfs als er in de winter geen sneeuw ligt, zal er vaak ijs op de grond liggen. Als het een rupsgraafmachine is, is het relatief beter, maar de mobiele graafmachine is niet zo optimistisch. Het wegdek van mobiele graafmachines is in de winter relatief glad. Er moeten te allen tijde antislipkettingen worden geïnstalleerd en de luchtdruk van de banden moet ook geschikt zijn. Pomp de banden niet te hard op en vermijd gevaarlijk gedrag zoals plotseling remmen en scherpe bochten tijdens het rijden.
Over het algemeen is de temperatuur laag en het weer is nu koud. Bij het gebruik van een graafmachine moet u op veiligheid letten. Terwijl u voor uw eigen veiligheid zorgt, moet u ook de machines goed onderhouden om schade aan de machine door de lage temperatuur te voorkomen, anders kost het u in de toekomst geld. Het geld om te repareren is de kaars niet waard.

Ga alstublieft weg
Bericht

Populaire categorieën

IT-ondersteuning door Azië Juexiang Bouwmachines

Copyright © 2023 Asia Juexiang Bouwmachines door injnet - Privacybeleid | Algemene Voorwaarden